Składniki
4 PorcjeSposób przygotowania:
- Mięso przygotować według przepisu.
- Warzywa pokroić w plastry jednakowej wielkości.
- Skropić oliwą oraz obficie doprawić solą i pieprzem.
- Na rozgrzanej patelni grillowej przygotować warzywa, grillując je do miękkości.
- Podawać z sosem.
Udziec wołowy szpikowany
Udziec wołowy bez kości (krzyżowa) szpiukowana paskami słoniny i obtoczony w marynacie Winzersteak i zawinięty w folię i siatkę. Marynata nie zawiera dodatków E.
Skład: udziec wołowy 80%, marynata (olej roślinny rzepakowy częściowo utwardzony, przyprawy, sól, cebula, hydrolizowane białko roślinne (kukurydza, rzepak), ekstrakt przypraw), słonina wieprzowa 7,2%, woda, preparat do mięs (sól, proszek owocowy, aromat).