Gotowe do pieczenia
Wiemy, jak cenny dla Państwa jest czas, dlatego przedstawiamy produkty z serii Gotowe do pieczenia. Są to przepyszne mięsa przygotowywane dla Was na miejscu, tak by skrócić czas przyrządzenia posiłku do minimum, zachowując przy tym świeżość i aromat pysznych dań.
ZOBACZ, JAKIE TO PROSTE!
-
Piekarnik rozgrzej do temperatury podanej na opakowaniu.
-
Po wyjęciu z lodówki usuń kartonik i folię zewnętrzną z opakowania. Nie usuwaj rękawa foliowego przylegającego bezpośrednio do produktu.
-
Foremkę aluminiową z mięsem w rękawie foliowym włóż do rozgrzanego piekarnika.
-
Piecz (temperatura i czas pieczenia widoczna na opakowaniu). Po upieczeniu wyjmij mięso z piekarnika. Mięso będzie soczyste, gdy odczekasz chwilę, pozostawiając je w rękawie foliowym.
-
Zdejmij rękaw foliowy – teraz mięso jest gotowe do krojenia i podania. Smacznego!
ZOBACZ NASZE PRZEPISY: